top of page

17.6.-31.7.2024

Espoontorilla arkipäivisin lounasaikana 10:30-15:00

saatavilla vain kesämenumme annokset.

Normaali Thai menumme on saatavilla

maanantaista-perjantaihin 15:00-21:00 ja viikonloppuisin 12:00-21:00. 

KESÄ LOUNAS

Kana on Suomalaista

# 1 Korean bbq Crispy chicken ….. 12,50€

Friteerattuja paneroitua kanaa korealaisella makealla ja mausteisella kastikkeella, chilimajoneesilla, seesaminsiemeniä, tarjoillaan aasialaisten kurkkujen, salaatin ja riisin kanssa.

 

# 3 Lemon pepper Crispy chicken….. 12,50€

 

Friteerattuja paneroitua kanaa kirpeällä sitruuna pippuri kastikkeella kastikkeella, chilimajoneesilla, seesaminsiemeniä, tarjoillaan aasialaisten kurkkujen, salaatin ja riisin kanssa.

 

# 5 Teriyaki Crispy chicken….. 12,50€

Friteerattuja paneroituja kanan file paloja  teriyaki kastikkeella , chilimajoneesilla, seesaminsiemeniä, tarjoillaan aasialaisten kurkkujen, salaatin ja riisin kanssa.

 

# 8 Spicy sriracha Crispy chicken….. 12,50€

 

Friteerattuja paneroitua kanaa Thaimaalaisella tulisella sriracha kastikkeella, chilimajoneesilla, seesaminsiemeniä, tarjoillaan aasialaisten kurkkujen, salaatin ja riisin kanssa.

# 9 Chipotle Crispy chicken….. 12,50€

Friteerattuja paneroitua kanaa  keskitulisella chipotle kastikkeella, chilimajoneesilla, seesaminsiemeniä, tarjoillaan aasialaisten kurkkujen, salaatin ja riisin kanssa.

 

KESÄ LOUNAS

CARAMEL PORK………   13,50€

Karamellikuorrutettua rapeaa porsaankylkeä(suomi), maustettuna limellä

Tarjoillaan wokatun paksoin ja riisin kanssa.  (sisältää kalakastiketta)

-------------------------------------------

 Eggplant seitan (vegaani)………..13,50€

Wokattua seitania, munakoisoa, paprikaa ja purjoa maustettuna valkosipulilla, inkiväärillä, punapapu-chilipastalla, soijakastikeessa, seesamin siemeniä ja korianteri.  Tarjoillaan riisin kanssa.

-------------------------------------------

Ginger garlic chicken………   13,50€

Kanaa(thaimaa) kiinalaisilla mausteilla paistettuna, sieniä, inkivääriä, valkosipulia, punapapu-chilitahnaa, paprikaa, punasipulia ja Mad Wok seesami-chilitahnaa. Tarjoillaan paahdettujen seesaminsiementen, Mad Wok -marinoidun kurkun ja riisin kera.

-------------------------------------------

Twice cooked pork………… 13,50€

Haudutettua sianlihaa(suomi) kiinalaisilla mausteilla paistettuna valkosipulilla, inkiväärillä, mustapaputahnalla, paprikalla ja purjolla. Tarjoillaan paahdettujen seesaminsiementen, Mad Wok -marinoidun kurkun ja riisin kera

-------------------------------------------

Chili beef ………… 15,50€

Miedossa chilikastikkeessa haudutettua ylikypsää naudanlihaa(suomi), jossa on aavistus limeä. Tarjoillaan wokatun paksoin ja riisin kanssa.

-------------------------------------------

Tuk-Tuk parking by Sanam Luang
Boat Market
bottom of page